Сайт Кам'янець-Подільського комунального підприємства "КОМУНТРАНССЕРВІС"

Наше опитування

У який мікрорайон міста першочергово необхідно запустити комунальний автобус?
Всього відповідей: 328

КТС на Фотобасі

Друзі сайту

Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Архів записів

Статистика

Головна » Архів матеріалів

Із новим графіком руху автобусного маршруту №23 "Підзамче - Старе місто - вул. Розвадовського" Ви можете ознайомитися у відповідному розділі сайту.

Нагадаємо, що маршрутами №23 та 21 курсують по два автобуси. Збільшення випуску рухомого складу стало можливим завдяки придбанню у травні двох автобусів. Незабаром на вулиці міста виїдуть ще два автобуси, які місто придбає у безвідсоткову розстрочку. Таким чином комунальний автопарк нараховуватиме дев'ять комфортних автобусів великої та надвеликої місткості.

Переглядів: 1453 | Додав: Pavel | Дата: 29.06.2012 | Коментарі (0)

Парк рухомого складу КП "Комунтранссервіс" збільшився на два автобуси великої місткості. Від сьогоднішнього дня містом курсують два нових Мерседеси, придбаних за кошти міського бюджету Кам'янця-Подільського. Таким чином, комунальний автопарк нараховує вже сім одиниць автобусів, шість з яких - великої місткості марки Мерседес і один - надвеликої вмісткості марки МАН. Незабаром очікується прибуття ще двох автобусів марки МАН.

Поповнення автопарку дало змогу збільшити кількість автобусів на маршрутах. Відтепер на маршруті №21 "М'ясокомбінат - Першотравневе" стабільно працюватиме 2 одиниці (раніше траплялися порушення у графіку через необхідність технічного обслуговування транспортних засобів задля забезпечення дотримання вимог із безпеки перевезень), а також збільшено кількість автобусів на маршруті №23 "Підзамче -  Старе місто - вул. Розвадовського" до двох.

До речі, на маршруті №23 запроваджується новація, яка повинна покращити транспортне сполучення мікрорайону "Підзамче" та Старого міста із центром. Графік руху автобусів складений таким чином, що у ранкову годину "пік" автобуси відправлятимуться із інтервалом 20 хв із "Підзамча" у напрямку мікрорайону "Жовтневий", а у вечірню годину "пік" рухатимуться із інтервалом у 20 хв із мікрорайону "Жовтневий" до Старого міста і "Підзамча". ... Читати далі »

Переглядів: 2272 | Додав: Pavel | Дата: 25.05.2012 | Коментарі (1)

Нещодавно завідувач відділу доріг і пасажирських перевезень Кам'янець-Подільської міської ради Сергій Дергунов і директор КП "Комунтранссервіс" Руслан Пристач "побували в гостях" у вінницьких та київських колег, аби запозичити їхній досвід щодо підвищення ефективності та якості пасажирських перевезень.

Які новації побачили там кам'янчани і чи можливе їхнє запровадження в нашому місті - про це ми дізналися під час розмови із Сергієм Дергуновим і Русланом Пристачем.
До Вінниці Сергій Никифорович і Руслан Григорович поїхали разом із радником міського голови Людмилою Косовською та заступником голови Громадської ради Анатолієм Мишляковським. У Києві - побували самі.
- Вінниця була цікава нам у плані організації мережі пасажирських перевезень, формування маршрутів та співпраці з перевізниками, - розповідає Сергій Дергунов. - Ми хочемо розпочати роботу з Вінницьким національним технічним університетом. Цей заклад має відповідну ліцензію на обстеження марш ... Читати далі »
Переглядів: 1708 | Додав: Pavel | Дата: 29.04.2012 | Коментарі (0)

Робота комунального автобусного парку "КТС" набирає оборотів. Відтепер на маршрутах працюватиме одразу п'ять автобусів. На маршруті №21 сел. Першотравневе - М'ясокомбінат збільшено випуск до двох автобусів. Це означає, що маршрут почне ходити вдвічі  частіше.

Нагадаємо, раніше один автобус залишали у резерві на випадок поломок, але німецька техніка показала себе надійною у експлуатації. Відтак, прийнято рішення випускати на рейси усі наявні транспортні засоби.

Розклад руху маршруту №21 Ви можете переглянути у ВІДПОВІДНОМУ РОЗДІЛІ САЙТУ.

Переглядів: 1520 | Додав: Pavel | Дата: 03.02.2012 | Коментарі (0)

Незабаром у міських комунальних автобусах КП "КТС" планують впровадити проїзні місячні квитки для студентів зі знижкою 50%. Нагадаємо, вже з 1 січня 2012 року введені в дію проїзні квитки для школярів - всього за 25 гривень школяр місяць може користуватися автобусами КТС у будні дні. Вартість альтернативної поїздки у маршрутному таксі складає 4 гривні на день. Тай сама поїздка у міському автобусі є більш безпечною і комфортною для дітей.

Також директор КП "КТС" Руслан Пристач повідомив, що в перспективі підприємство запровадить проїзні квитки терміном на місяць для усіх бажаючих кам'янчан, які користуються міським комунальним транспортом.

Переглядів: 2549 | Додав: Pavel | Дата: 14.01.2012 | Коментарі (0)

З 1 січня 2012 року функції шкільного автобуса виконуватиме комунальний транспорт. Заступник міського голови із гуманітарних питань Василь Сукач запевнив, що школярі не відчують дискомфорту. Дітям буде роздано проїздні квитки, які виготовлятимуться за кошти управління освіти і науки. Вартість квитка на місяць становитиме 25 гривень. На проїздному обов'язково буде фото школяра. Вже виявило бажання придбати квиток 480 дітей.

Маючи такий квиток, школяр зможе ним користуватися протягом дня на різних маршрутах комунального транспорту, крім суботи і неділі.

Для того, щоб автобуси не були переповнені, до весни наступного року міська влада планує придбати ще дві одиниці комунального транспорту. ... Читати далі »

Переглядів: 1470 | Додав: Pavel | Дата: 18.12.2011 | Коментарі (0)

Деякий час пасажири не могли скористатися послугами маршруту комунального автобусу №20. Ось як ситуацію прокоментував директор КТС Руслан Пристач:

"Автобус перебував на плановому технічному обслуговуванні, адже відпрацював майже півроку без перерви. Також техніку необхідно підготувати до роботи у зимовий період. Зараз автобус-гармошка виходить на маршрут і працює у звичайному режимі."

Переглядів: 1039 | Додав: Pavel | Дата: 22.10.2011 | Коментарі (0)

Як повідомив директор КП "Комунтранссервіс" Руслан Пристач, 29 вересня розпочне свою роботу четвертий маршрут міських комунальних автобусів - №22 сполученням "Пологовий будинок - Першотравневе". Маршрут пролягатиме вулицями Матросова, Князів Коріатовичів, проспекту Грушевського, Пушкінською, Суворова, Нігинському шосе, Молодіжній, Миру. Новим маршрутом можна буде дістатися до міського кладовища, Першотравневого, ДАІ, с/м "Сільпо", костелу, нвк №13, міської лікарні і поліклініки, центрального ринку, автовокзалу, райлікарні і пологового будинку. На маршруті передбачена робота одного автобуса. Графік руху незабаром буде розміщено на сайті.

Переглядів: 977 | Додав: Pavel | Дата: 26.09.2011 | Коментарі (2)

12 вересня після освячення кафедрального собору св.бл.кн.Олександра Невського планують запустити маршрутний автобус під номером 23.

Маршрут автобусу №23 - Старе місто -> вул. Розвадовського

по вул. Старобульварна, майдан Польський ринок, Троїцька вул., Новопланівський міст, вул. Князів Коріатовичів, проспект Грушевського, вул. Червоноармійська, вул. Л. Українки (назад Шевченка), вул. Північна, Нігинське шосе, вул. Розвадовського, вул. Жукова, вул. Дружби Народів, Нігинське шосе - далі по маршруту.

Переглядів: 1429 | Додав: Pavel | Дата: 11.09.2011 | Коментарі (2)

Сьогодні, 22 серпня три нові автобуси - два Mercedes Benz O 405 N і один Mercedes Benz O 405 для комунального підприємства КП "Комунтранссеріс" вже доставлені у Кам'янць-Подільський із Німеччини. Автомобілі, які до речі, знаходяться у відмінному стані, незважаючи на вік, проходять підготовку та очікують реєстрації. Все це стало можливим завдяки зусиллям директора комунального підприємства Руслана Пристача при підтримці депутата обласної ради Володимира Мельниченка та міського голови Михайла Сімашкевича. Вже незабаром нові автобуси з'являться на міських вулицях. Таким чином, жителів міста обслуговуватимуть п'ять комунальних автобусів. Нагадаємо, раніше придбання транспорту планувалося до кінця 2011 року. ... Читати далі »

Переглядів: 1835 | Додав: Pavel | Дата: 22.08.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 »

Розкажіть про нас!

Пошук

Новини КТС

Новини з України

Календар

«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031