Сайт Кам'янець-Подільського комунального підприємства "КОМУНТРАНССЕРВІС"

Наше опитування

У який мікрорайон міста першочергово необхідно запустити комунальний автобус?
Всього відповідей: 328

КТС на Фотобасі

Друзі сайту

Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Архів записів

Статистика

Головна » 2012 » Липень » 23 » + два автобуси КТС!
13:39
+ два автобуси КТС!
Як повідомив міський голова Михайло Сімашкевич, кам'янчани, котрі вже звикли до комфортних перевезень автобусами новоствореного комунального підприємства "Комунтранссервіс", отримають на найбільш жваві маршрути ще два зручних автобуси німецького виробництва. 
 - Відтепер ми обслуговуватимемо містян вже на дев'яти автобусах місткістю сто людей кожен (а "гармошка" вміщує одразу навіть 170 пасажирів), - ділиться з нами керівник згаданого підприємства Руслан Пристач. - Це дозволить покращити якість перевезень на маршрутах №№21, 22. Вчасний розрахунок за перевезення пільгової категорії дозволить нам тримати як мінімум "нульову" рентабельність. Але головне, що ініціатива міського голови і сприяння депутата облради Володимира Мельниченка спрацювали на користь громади міста.
Подальшому вдосконаленню пасажироперевезень сприятиме науково розроблена схема руху автобусів, а також нарощення комунального автопарку до 16-ти одиниць.
Переглядів: 2394 | Додав: Trofimoff | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Роман  
0
Маленька ремарка - міщан, а не містян. Також прошу усіх хто бажає користуватися інтерактивною системою розкладу руху автобусів в нашому місті, приміських автобусів і поїздів надсилати мені свої пропозиції.

1 Світлана  
0
Добрий вечір!
Шановні, будь ласка, попіклуйтеся про нас, хворих, але ще не пенсіонерів; вахітних та службовців! Чим нам добиратися на роботу, на прийом до лікаря з с.Жовтневого, через зупинку КПЕМЗ до селища Жовтневого??????????

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Розкажіть про нас!

Пошук

Новини КТС

Новини з України

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031