Сайт Кам'янець-Подільського комунального підприємства "КОМУНТРАНССЕРВІС"

Наше опитування

У який мікрорайон міста першочергово необхідно запустити комунальний автобус?
Всього відповідей: 328

КТС на Фотобасі

Друзі сайту

Портал общественного транспорта Украины, Портал громадського транспорту України, Public transport in Ukraine Кам'янець-Подільське комунальне підприємство КОМУНТРАНССЕРВІС, Каменец-Подольское коммунальное предприятие КОММУНТРАНССЕРВИС, KOMUNTRANSSERVICE Кам'янець-Подільський Онлайн, Каменец-Подольский Онлайн

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Архів записів

Статистика

Головна » 2013 » Травень » 18 » Нові маршрути громадського транспорту в Кам'янці-Подільському
14:59
Нові маршрути громадського транспорту в Кам'янці-Подільському

Кам'янчанам вже давно обіцяють реформу міського громадського транспорту, після чого їздити стане зручніше та комфортніше. Наразі, виконавчий комітет Кам’янець-Подільської міської ради почав підготовку до проведення конкурсу на пасажирські перевезення на автобусних маршрутах загального користування в м. Кам’янці-Подільському у 2013 році.

Підготовка до майбутнього конкурсу включає створення нової оптимальної та зручної для користування мешканцями міста автобусної мережі.

Запровадження нової схеми організації руху громадського транспорту – це необхідний крок для створення у нашому місті сучасної системи для зручності та комфорту перевезень пасажирів. Таким шляхом йдуть всі міста. За останні роки в цьому непростому напрямку чимало кроків було зроблено міською владою:

-введена муніципальна програма "Міський автобус”;

-створено комунальне підприємство ”Комунтранссервіс”, на балансі якого вже є дев'ять великих комфортабельних автобусів;

-проведене в 2012 р. письмове опитування мешканців міста засвідчило значну перевагу зручності і якості користування комунальними автобусами;

-19.09.2012 р. заключено договір з Вінницьким національно-технічним університетом, як ліцензованим підрозділом Академії транспорту України, яким передбачено проведення досліджень з аналізу існуючої ситуації та розробки проекту розвитку автобусної мережі міста з визначенням пасажиромісткості та необхідної кількості автобусів.

Опрацювавши інформацію, Інститут машинобудування і транспорту Вінницького національного технічного університету надав пропозицію запровадити нові маршрути та скоротити кількість рухомого складу майже на третину.

Згідно нової схеми руху на маршрутах пропонується робота 23 автобусів великої місткості, або 61 автобуса типу "Богдан", або 138 мікроавтобусів місткістю до 22 місць. Сьогодні, нагадаємо, містом курсує 230 мікроавтобусів та 7 автобусів КП "КТС".

Щодо самих маршрутів, то вони зазнали значних змін. Відтак, скасовуються маршрути №4 (по Червоноармійській), №6 (його об'єднають з №5), №9 (його об'єднають із №12), №13, №19. На залізничний вокзал можна буде доїхати тільки зі Старого міста, на селище цукрового заводу і м'ясокомбінат - тільки із Першотравневого. На жаль, фахівці не запропонували сполучити залізничний вокзал із південною (Руські фільварки і селище цукрового заводу)  та північною (мікрорайон "Жовневий") частинами міста.

 

Виконавчий комітет Кам'янець-Подільської міської ради звертається до мешканців міста з проханням надання пропозицій по формуванню автобусної мережі міста.

Надані Вами пропозиції будуть аналізуватися робочою групою, до складу якої входять представники виконавчої влади, профільні фахівці, представники депутатського корпусу, громадськості та наукові фахівці Академії транспорту України.

Ваші пропозиції допоможуть скоригувати нову схему пасажироперевезень.

Пропозиції надавати до 1.06.2013 року за адресою: майдан Відродження 1, каб. 125, т.5-17-50,  dergunov@k-p.gov.ua, 067-688-55-19.

Обговорення нових маршрутів ведеться на гілці форуму .

Перелік нових маршрутів, наданий ВНТУ:


Переглядів: 2341 | Додав: Pavel | Теги: Транспортна реформа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Розкажіть про нас!

Пошук

Новини КТС

Новини з України

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031